Rådgivning

Hos Aktiv Energi rådgiver vi om energieffektiviseringer for at reducere virksomheders klimapåvirkninger, ved at optimere deres brug af ressourcer, med hovedfokus på strømforbruget.

For mange virksomheder er elregningen en forholdsvis lille bekymring og der bliver ofte ikke tænkt meget over den. Vores mål er at I stadig ikke skal bekymre jer meget over det, for det tager Aktiv energi sig af.

Om det gælder effektivisering af forbrug eller processer, udskiftning af udstyr, eller lovgivningsmæssige problemer, så rådgiver vi jeres virksomhed, så I ikke skal kæmpe med det.

De værktøjer vi bruger

Aktiv overvågning

Aktiv Energi vil overvåge jeres energiforbrug for at sikre dets mest effektiv anvendelse. Dette gør os i stand til at identificere og derefter rette eventuelle afvigelser fra det planlagte forbrug.

Six Sigma

Ved brug af DMAIC principperne tager vi en statistisk tilgang, for at forstå forbedringsområderne, og reducere afvigelser i energibehov.

LEAN

Ved anvendelsen af LEAN-principperne til forbedring, specifikt PDCA og Gemba walks, er vi i stand til at få en klar forståelse af potentialet for forbedringer, og opnåelse af de bedste resultater.

Total Cost of Ownership

Investeringerne i energieffektivitet for din organisation følger TCO. I kan have tillid til, at vi kun bruger kvalitetsprodukter, der både holder længere og er mere effektive.

Strategisk planlægning

Gennem vores langsigtet forpligtelse til forbedring med vores 4 NIVEAU tilgang, kan vi tilbyde jer en omkostningseffektiv plan til at opnå jeres strategiske mål vedrørende energiforbrug.

Ekspertråd

Vores konsulenter er uddannet i principperne for kontinuerlig forbedring og forbliver som jeres kontakt gennem gennemførelsen af din strategi, indtil I opnår jeres mål.

Energiundersøgelse

Vi starter altid med en gratis grundlægende energivurdering af potentialet i jeres organisation. Når I har indgået en aftale med os, udvikler vi en detaljeret revision af jeres energiforbrugende infrastruktur.

High-performance kultur

Vi mener, at vores medarbejdere er vores største aktiv, og vi fokuserer derfor på at udvikle deres kompetencer så de opfylder deres fulde potentiale som ekspertkonsulenter.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere