Menneskelig energi

Hos aktiv energi er mennesker vores vigtigste ressource. Udviklingen af vores medarbejdere er afgørende for vores succes. Vi støtter den enkelte med at frigøre deres potentiale: 

”Der er intet uden for dig selv, der nogensinde kan gøre dig i stand til at blive bedre, stærkere, rigere, hurtigere eller klogere. Alt er indeni. ”- Miyamoto Musashi


Self development

Alle medarbejdere får en liste med nødvendig læsning. Den første bog er "The 7 Habits of Highly Effective People" af Stephen R. Covey.

 "Det sværeste er beslutningen om at handle, resten er blot stædighed. Frygten er papirtigre. Du kan gøre noget, du beslutter at gøre. Du kan handle for at ændre og styre dit liv; ig proceduren, processen er sin egen belønning.
- Amelia Earhart


Work-life balance

En af de vigtigste for alle medarbejdere i Aktive Energy er, at de aldrig bruger mere end 8 timer om dagen på arbejde. Vi tror lidenskabeligt på, at en af nøgleingredienserne til høj ydeevne er balance mellem arbejde og privatliv. For at alle skal være deres bedste på arbejdspladsen, er det vigtigt, at enhver medarbejder har nok tid i løbet af dagen til at være fysisk sund gennem træning og mentalt sund ved at tilbringe tid sammen med venner, familie, læsning, læring og mægling .

"Vi tror fejlagtigt, at succes er resultatet af den tid, vi lægger på arbejde, i stedet for kvaliteten af den tid, vi lægger på."
— Arianna Huffington


Høj ydeevne

Det er vigtigt at vænne sig til en høj ydeevne, det er grunden til, at hver medarbejder har sin egen vanesporing som en del af medarbejderudviklingen. Fordelene forklares i bogen "Atomic Habits" af James Clear.

"Bedøm ikke hver dag efter den høst, du høster, men efter de frø, du planter" - Robert Louis Stevenson


Jobtræning

Nye medarbejdere får jobtræning for at sikre, at de har den nødvendige færdighed. Gemba-walks er en væsentlig del af at sikre, at de foretagne ændringer er effektive og bæredygtige.

”Giv aldrig folk skylden, giv altid processen skylden. Med andre ord, vær venlig over for mennesker og hård over for processen”

Hvis du er interesseret i en karriere hos Aktiv Energi – Energi Managementkonsulenter, er du velkommen til at sende dit CV til kontakt@aktivenergi.dk.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere