Aktiv Energi

Hvad vi tilbyder

Hvad vi tilbyder

Ved at kombinere 3 produkter kan vi gøre jeres virksomhed grønnere ved at reducere jeres elforbrug, uden yderligere omkostninger:

  • Grøn strøm, til en fast månedlig pris svarende til jeres nuværende forbrug
  • Rådgivning om reduktion af jeres energiforbrug og effektiv brug af strømmen
  • Konkrete investeringer i at reducere jeres nuværende forbrug

Du kan læse mere om grøn el (Her), rådgivning (Her) og investeringer (Her).

Den strategi, vi skitserer for din virksomhed, er opdelt i 4 niveauer. Baseret på dokumenterede resultater for opnåelsen af målene i hvert niveau, aftaler begge parter at gå sammen videre til det næste niveau. Kontrakten gennemgås hvert år i forhold til de aftalte mål. De 4 niveauer er:

1

Niveau 1: 2025 compliant

Vi overtager ansvaret for aktivt at administrere din organisations energiforbrug. Dette inkluderer el, varme, vand og brændstofforbrug. Afhængigt af din nuværende tilstand tilstræber vi at reducere jeres energiforbrug med 15 % (1-3 år)

2

Niveau 2: 2030 compliant​

Vi investerer i det mest energieffektive udstyr, der kan give yderligere besparelser på dine energiomkostninger. Baseret på det arbejde, der er udført under niveau 1, er vi i stand til at overvåge og sikre energibesparelser. (3-5 år)

3

Niveau 3: 2050 compliant

Når din organisation har opnået den mest effektive anvendelse af sin energi, udvikler vi en energiplan
for at gøre din organisation CO2-neutral. Da dette niveau har et betydeligt marketingpotentiale, kræver planen at dette trin er inkluderet i jeres virksomhedsstrategi. (5-10 år)

4

Niveau 4: 2100 compliant

Det sidste trin i rejsen er, at jeres organisation bliver CO2-positiv. Det betyder at de kunder, der bruger jeres produkt eller tjeneste, faktisk hjælper med at skrue uret tilbage for klimaforandringer. Dette kræver en økonomisk forpligtelse fra jeres organisation om at investere i vedvarende energiproduktion i Danmark, der leverer mere energi, end det jeres organisation forbruger. (10 år)

De værktøjer vi bruger

Aktiv overvågning

Aktiv Energi vil overvåge jeres energiforbrug for at sikre dets mest effektiv anvendelse. Dette gør os i stand til at identificere og derefter rette eventuelle afvigelser fra det planlagte forbrug.

Six Sigma

Ved brug af DMAIC principperne tager vi en statistisk tilgang, for at forstå forbedringsområderne, og reducere afvigelser i energibehov.

LEAN

Ved anvendelsen af LEAN-principperne til forbedring, specifikt PDCA og Gemba walks, er vi i stand til at få en klar forståelse af potentialet for forbedringer, og opnåelse af de bedste resultater.

Total Cost of Ownership

Investeringerne i energieffektivitet for din organisation følger TCO. I kan have tillid til, at vi kun bruger kvalitetsprodukter, der både holder længere og er mere effektive.

Strategisk planlægning

Gennem vores langsigtet forpligtelse til forbedring med vores 4 NIVEAU tilgang, kan vi tilbyde jer en omkostningseffektiv plan til at opnå jeres strategiske mål vedrørende energiforbrug.

Ekspertråd

Vores konsulenter er uddannet i principperne for kontinuerlig forbedring og forbliver som jeres kontakt gennem gennemførelsen af din strategi, indtil I opnår jeres mål.

Energiundersøgelse

Vi starter altid med en gratis grundlægende energivurdering af potentialet i jeres organisation. Når I har indgået en aftale med os, udvikler vi en detaljeret revision af jeres energiforbrugende infrastruktur.

High-performance kultur

Vi mener, at vores medarbejdere er vores største aktiv, og vi fokuserer derfor på at udvikle deres kompetencer så de opfylder deres fulde potentiale som ekspertkonsulenter.

Bliv ringet op

Indsend dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig. Alternativt kan du ringe til os på +45 20 60 00 88